Gelnagels & gellak

Verstevig je nagels.

De dagelijkse verzorging van uw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook uw handen en nagels verdienen daarbij uw aandacht. Verzorgde handen en nagels zijn immers een blikvanger.

Nagelstudio Stay Beautiful verzorgt uw handen en nagels en zorgt voor net dat beetje extra. Wij werken met gels die op uw nagel of kunstnagel worden aangebracht (gelnagels). Een laagje gel versterkt de eigen nagels en voorkomt zo het breken en/of scheuren van de natuurlijke nagel.

Ook uw tenen kunnen voorzien worden van perfecte teennagels. De gels worden aangebracht over uw natuurlijke nagels of over uw kunstnagels en zorgen voor een langdurig resultaat.

Gelnagels zijn een echte revolutie op het gebied van verzorgde nagels! Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur. De gels worden in enkele lagen op de nagels aangebracht. Vervolgens wordt de gellaag onder een LED-lamp uitgehard. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat. Tot slot wordt geëindigd met een verzorgende olie voor de nagelriemen. Om uw gelnagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer één keer om de 2 à 4 weken moeten nabehandeld worden. Bij een bijwerking na 5 werken wordt er een meerprijs van € 15 aangerekend.

Gel of gellak zijn semi transparante lakken die in laagjes worden aangebracht op de nagels. Na elk dun laagje wordt deze uitgehard onder een UV-lamp. Het verstevigt en beschermt de nagels.

Het verschil met gellak is dat gelnagels niet afweekbaar zijn. Gel is veel dikker van stuctuur dan gellak.

Wij werken met de professionele producten van ABSTRACT® en Tanya Savchenko.


Gelnagels & gellak
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x